Новият съдия в Окръжен съд – Бургас, Радослава Маждракова, се

...
   Новият съдия в Окръжен съд – Бургас, Радослава Маждракова, се
Коментари Харесай

Новият съдия в Окръжен съд – Бургас участник в образователната програма

   Новият арбитър в Окръжен съд – Бургас, Радослава Маждракова, се включи като преподавател в Образователната стратегия „ Съдебната власт – осведомен избор и гражданско доверие.

Отворени съдилища и прокуратури “. Окръжният магистрат гостува на учениците от профил „ Съдебна администрация “ в Средно учебно заведение „ Йордан Йовков “, като изнесе открит урок представяйки Закона за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните лица.

         Темата за наказателната отговорност на малолетните и малолетните жители, каквито са осмокласниците в тази паралелка, провокира полемика. Съдията описа за проблем в своята процедура, в който отлични възпитаници, повлияни от сюжета на филм нарушават закона, като ползват филмовия сюжет в деяние. Интерес за децата провокира въпроса за възпитателните каузи при демонстрация на противозаконни дейности от страна на малолетните, както и ограниченията, които съдът ползва при този тип действия.

         Съдия Радослава Маждракова е част от екипа на Наказателна гилдия на Окръжен съд – Бургас, от началото на 2023 година Тя извършва длъжността Административен началник – ръководител на Районен съд – Казанлък до идването си в Бургас. Съдия Маждракова има 24 години юридически стаж.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР